CHINEES INDISCH RESTAURANT WAH YING

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3066 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Indisch Restaurant Wah Ying. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2024 om 19:36 Is gewoon een super goeie Chinees afhaal altijd lekker ik bestel meer bij deze Chinees
18 jul 2024 om 19:18 Voor het eerst besteld bij wah ying en dat ging razendsnel na een kwartiertje kwam er een vriendelijke bezorger het eten brengen. Het was zelfs heet en wat hebben wij heerlijk gegeten. IK bestel hier meer hoor.
7 jul 2024 om 19:52 Weer evengoed als altijd en stipt op tijd bezorgd
6 jul 2024 om 20:19 Het duurde wel lang maar het was heerlijk goed heet nog. Dat was het wachten waard.
6 jul 2024 om 14:19 Eten was opzich wel lekker, maar best wel droog mag meer saus er tussen of erbij.
5 jul 2024 om 18:44 Beste lekker
4 jul 2024 om 0:55 Eten was keurig op tijd. Lekker en goed warm. Het zou 2x 5 sterren zijn geweest als de saus niet was gaan lekken en alles onder de saus zat toen ik de zak open maakte.
2 jul 2024 om 20:37 Was heerlijk , mag iets warmer
1 jul 2024 om 8:36 Was weer lekker
30 jun 2024 om 21:01 Ondanks de beloofde bezorgtijd van 50 minuten duurde het 90 minuten. Verder heeft het wel gesmaakt maar belachelijk dat men de bezorgtijd te optimistisch vermeld op de site.
30 jun 2024 om 20:55 Het duurde lang maar het eten was goed en warm
29 jun 2024 om 20:01 Saus bij de ko lo kai was niet lekker. Bief saté was 3 kleine flinterdunne stukjes vlees voor teveel geld. Wel lef om er zoveel voor te vragen. Ik ga hier niet weer bestellen.