CHINEES INDISCH RESTAURANT WAH YING

CHINEES INDISCH RESTAURANT WAH YING Asian Restaurant Bar. Takkie bezorgt nu ook.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2407 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Indisch Restaurant Wah Ying. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 5:52 Het eten was, zoals ALTIJD, heerlijk. De babi pangang was lekker krokant, Piseng Goreng was top en nasi ook gewoon goed van smaak. Alles was goed warm en op afgesproken tijd bezorgd door een vriendelijke, beleefde jongeman, TOP
4 aug 2022 om 20:14 Top zaak en top bezorg service
2 aug 2022 om 22:00 Lekker maar wel wat prijzig
2 aug 2022 om 19:38 Was weer heerlijk alleen jammer er stond halfe kip met bami en krijg een kippenpoot met bami en ik ben toevallig gek op kip erg jammer
2 aug 2022 om 19:01 Verdomd weinig eten voor 60 euro . Vlees taai en niet te vreten . Nooit meer
31 jul 2022 om 20:10 Was weer top en heel vriendelijke bezorger
31 jul 2022 om 8:44 I am sorry for my bad review, but my order wasnt complete. There was no vegetables in my meet and the saus was very watery. It was like a soep. I was very disappointed.
27 jul 2022 om 3:45 Good job! Nice!
25 jul 2022 om 6:10 Eten was zoals altijd lekker, goed warm en op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.
24 jul 2022 om 21:48 Het was prima
24 jul 2022 om 20:37 Sneller dan aangegeven en zoals altijd heerlijk gegeten!
24 jul 2022 om 20:35 Was er deze keer sneller dan verwacht. Het eten was goed warm en lekker op smaak.